Vinduer og døre

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

Udskiftning af vinduer eller døre

Mangler du hjælp til udskiftning af vinduer eller døre? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tømrer & Snedker Henrik Nielsen ApS har vi stor erfaring med at skifte både vinduer og døre. Vi er beliggende i Skørping, men det holder os ikke fra at køre ud til Støvring, Arden og omegn.

Vi er specialiserede i at restaurere gamle vinduer og døre. Vi har med tiden udskiftet mange forskellige døre og vinduer samtidig med, at vi er vant til at rådgive vores kunder i at vælge de rigtige elementer.

Har du et ønske om fortsat at bevare husets stil, men gerne vil skifte de gamle døre og vinduer ud? Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Selvom det eventuelt drejer sig om mere komplicerede restaurationer, kaster vi os altid over projekterne uanset omfang.

​Hos Tømrer & Snedker Henrik Nielsen ApS tilbyder vi:

  • ​Montering af vinduer og udskiftning af de gamle – få vinduer efter mål
  • Udskiftning af døre og montering af døre
  • Udskiftning af indvendige døre

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer eller montering af nye døre og vinduer afhænger altid af både materialer og opgavens omfang. Når vi har talt eller skrevet sammen om dine idéer omkring projektet, kører vi ud til dig og vurderer restaureringen. Efterfølgende vil du modtage en uforpligtende pris og et skræddersyet tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i at få en faglig vurdering og et uforpligtende tilbud på en udskiftning af vinduer eller døre? Så er du altid velkommen til at kontakte os enten via mailkorrespondance eller i et telefonopkald.

Ring til os på telefon 20 77 53 56, eller skriv til os på vores e-mail jenlebakken@mail.dk